Gezocht: uitbater foyer De Werf

Cultuurcentrum De Werf is op zoek naar een uitbater voor de foyer in het gebouw, gelegen in de Molenstraat in Aalst. Dé ultieme uitdaging voor enthousiaste horecaondernemers die een tof concept op poten willen zetten in hartje binnenstad. Inschrijven voor deze concessie kan tot 3 juni 2019, 9 uur.

foyer De Werf foyer De Werf

Nationale en internationale artiesten voelen zich thuis op het podium en achter de schermen van De Werf. Jaarlijks lokken de voorstellingen, expo's en workshops duizenden bezoekers. Een inspirerende omgeving om een creatief en goed renderend concept met een eigen karakter uit te denken en op te bouwen.

Foyer
We zoeken voor onze bestaande foyer op de eerste verdieping een nieuwe concessionaris voor een doorstart op 1 september 2019.
De foyer moet minstens een uur voor aanvang, tijdens de pauzes en na de voorstellingen in De Werf bemand worden. Er is de mogelijkheid om de openingsuren uit te breiden.
Tot slot zal de ondersteuning van de concessiehouder aan de werking van De Werf vaak nodig zijn, bijvoorbeeld bij recepties, horeca bij evenementen en beurzen - telkens gelinkt aan de activiteiten van De Werf. Het is wenselijk dat de Foyer een eigen werking uitbouwt en hierdoor andere bezoekers los van de werking van De Werf kan aantrekken.
Naast de exploitatie van de foyer is het wenselijk dat de concessiehouder ook instaat voor de koffiebuffetten of andere cateringvragen voor groepen die de zalen huren voor vergaderingen, seminaries of workshops.

Praktisch
De selectieleidraad voor de concessie vind je hier.
De uiterste indiendatum kandidatuur is 3 juni 2019 om 9 uur. Dien je offerte in per e-mail via aanbestedingen@aalst.be.
De deelnemers worden eventueel uitgenodigd tot een mondelinge presentatie.
De gunningsbeslissing is voorzien op 1 juli 2019.
Startdatum concessie Foyer: 1 september 2019
De exploitatieperiode is 1 jaar, telkens verlengbaar met een jaar.
Wie meer info wil over de voorwaarden voor de concessie van de foyer kan rechtstreeks contact opnemen met De Werf, via: ccdewerf@aalst.be, 053 72 38 11.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics