Vijf vragen aan Erhan Demirci: 'geluk zit in je hoofd'

Na zijn geslaagde doortocht met 'Komt goed' in de kleine zaal van De Werf twee jaar geleden, staat Erhan Demirci nu op het podium van de schouwburg. Meer dan verdiend, als je het ons vraagt! Het is nog geduld oefenen tot vrijdag 26 april, maar we hebben alvast dit interview. Lees je mee?

Erhan Demirci - Wa make? (foto: Pieter Verhaeghe) Erhan Demirci - Wa make? (foto: Pieter Verhaeghe)

Hoe bereid jij je voor op een voorstelling?
Ik doe eigenlijk altijd hetzelfde. Aankomen rond 17u30. Dan soundcheck en doorloop met de techniekers. Alle lichten en overgangen checken. Om 18u gaan we allemaal samen eten. Vind ik tof en belangrijk. Om 19u samen een drankje nuttigen en dan begin ik me rustig te concentrateren.

Wat is je favoriete moment uit deze voorstelling?
Het eindstuk. Omdat het alles van ervoor een beetje keldert en relativeert. Het zet alles weer op z'n kop. Het is verrassend.

Wat is het ergste dat ooit al fout is gelopen?
Dat ik bij de vorige voorstelling het hele middenstuk vergat te spelen. Er zaten enkele call backs in waardoor ook het einde volledig in het honderd liep. 1x per jaar heb ik dat wel ;-)

Welk boek blijft je bij en waarom?
Dat van Enke, een boek over een Duitse nationale doelman die alles had maar toch ongelukkig was. Uiteindelijk pleegde hij zelfmoord. Het is een heel beklijvend boek dat me altijd is bijgebleven omdat het zoveel voor me relativeert. Gelukkig zijn zit in je hoofd.

Wat zou je geworden zijn, indien er geen comedycarrière voor je was weggelegd?
Iets met marketing en communicatie. Een job ergens in een reclamebureau ofzo. Het blijft wel in de buurt van lucht verkopen ;-))

Gerelateerde events

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics