Nieuwe cursussen - schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze gloednieuwe cursussen!

Nieuwe cursussen - schrijf je in vanaf maandag 7 januari! Nieuwe cursussen - schrijf je in vanaf maandag 7 januari!

Ontdek het volledige cursusaanbod op onze website, doorblader de brochure online of bestel een gratis fysiek exemplaarInschrijven kan vanaf maandag 7 januari om 10u, tenzij anders aangegeven bij de cursus.

Keuzestress? Laat je leiden door onze gids:

Het woord 'cursus' komt uit het Latijn en betekent '(snelle) loop, rit, loopbaan, reis, koers'. In de middeleeuwen was 'cursus' de naam voor een reeks voorgeschreven gebeden. De term werd later overgebracht naar universiteiten als aanduiding voor een reeks colleges. 

Wow, je hebt je nog niet ingeschreven voor een cursus, maar hebt al iets bijgeleerd! Zo snel gaat dat bij ons. Meer van dat in de Latijnse kring of Griekse kring. Het woord 'coureur' is trouwens ook afgeleid van het woord 'cursist'. En coureurs, die willen hun fiets al eens zelf herstellen. Dat leer je in onze EHBO van de fiets! Uiteraard bieden we ook EHBH-cursussen aan (Eerste Hulp Bij Honger), onder de vorm van kookworkshops over wintergroenten, inmaken, salades, vegetarisch Italiaans en chocolade. Ook EHBD-cursussen (je raadt het al) mogen niet ontbreken: ontdek de wereld van koffie of verdiep je in wijnglazen uit Libanon, Piemonte of Frankrijk

Voor zij die liever droog blijven tijdens het surfen, zijn er de cursussen Mijn hobby online, Veilig digitaal online en Mooie foto's maken met je smartphone. Zelfontplooiing naast het computerscherm vind je bij Goede promotie voeren voor je activiteit, Spreken voor een groep en Openstaan voor dromen, kansen en uitdagingen.

Verder op het programma: ecologie! Niet langer een modewoord maar een vaste waarde. Leer natuurlijke cosmetica maken, ontdek waar je duurzame mode kan vinden, volg de lezing Boeren voor de toekomst en ga op pad om de winterkenmerken van loofbomen te leren kennen.

Kunst- en cultuurliefhebbers vinden zoals gewoonlijk hun gading in onze verdiepende reeks in samenwerking met de mannen en vrouwen van vzw Amarant. De show stelen kan nog steeds op de overdekte speelplaats van De Duizendpootjes in onze tangocursussen. Ook vaste waardes bloemschikken en - Aalst will be Aalst - de Academie voor Carnavalskunsten keren terug. 

Verder kan je ook leren stikken, tekenen, boekbinden, leer bewerken, seizoenskadertjes maken, filosoferen en theaterkleren maken.

 

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics