Vijf vragen aan Karlien De Savoye: 'ik geloof niet in blunders'

De Aalsterse Karlien De Savoye is jong en gedreven en vastbesloten het helemaal te maken in de danswereld. Voor haar eerste voorstelling in De Werf staat ze op het podium met Nicolas Vladyslav. Wij mochten haar alvast even uit haar concentratie halen voor dit korte interview: 

Karlien De Savoye Karlien De Savoye

Hoe bereid jij je voor op een voorstelling?
Ik poets mijn tanden. Ik doe een hele reeks zonnegroeten. Ik loop rondjes op het podium tot ik zweet. Ik sta een tijdje op mijn hoofd. (vooral het tanden poetsen is belangrijk)

Wat is je favoriete moment uit deze voorstelling?
Dat hangt af van mijn humeur. Misschien de laatste scène: prachtige muziek, sterk samenspel met mijn partner, en oh ja, toch wel wat emotie.

Welke blunder herinner je je nog?
IK GELOOF NIET IN BLUNDERS

Welke muziek blijft je bij, en waarom?
Brahms: Double Concerto for Violin and Cello in A Minor, Op, 102, I: Allegro. Ik danste ooit op die muziek, ik kan het helemaal fluiten!

Wat zou je geworden zijn, indien er geen danscarrière voor je was weggelegd?
Tóch danser.

Gerelateerde events

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics