Ken jij een held die een portret verdient?

Ken jij een grote of kleine held die een staatsieportret verdient? Laat het ons weten op vorming@ccdewerf.be, en wie weet krijgt jouw held de nodige grandeur op de expo Staatsieportretten, vanaf 15 december in De Werf!

Deze expo maakt deel uit van het project 'Aalst in de kijker': 5 fotocursussen en -expo's met Aalst als centraal onderwerp, bekeken en gefotografeerd vanuit steeds weer een andere visie/idee/uitwerking.

Ken jij een held die een portret verdient? (foto: Peggy Van Meensel) Ken jij een held die een portret verdient? (foto: Peggy Van Meensel)

Gerelateerde Projecten

 

Aalst in de kijker

Schrijf je in voor één of meer van de vijf fotocursussen en zie je werk tentoongesteld in de bijhorende expo. Centraal staat Aalst, bekeken en gefotografeerd vanuit steeds weer een andere visie/idee/uitwerking. Wie twijfelt om in…

Meer info
Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics