Opgelet: Bemster.nl verkoopt tickets aan woekerprijzen

De Nederlandse doorverkoopsite bemster.nl biedt tickets aan aan woekerprijzen. Ook voor enkele voorstellingen in De Werf worden tickets aangeboden. Koop deze tickets niet, je toegang tot het evenement kan geweigerd worden. 

Bezoekers die tickets kochten op deze website, wordt aangeraden om klacht in te dienen bij het meldpunt van de FOD economie of het Europees Centrum voor de Consument. Herlees ook zeker volgende passage uit ons ticketreglement:

Cultuurcentrum De Werf is de enige officiële verkoper van tickets van evenementen georganiseerd in eigen beheer. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing verklaard op deze verkoop. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van dit ticket, zelfs zonder winstmarge verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. De Werf behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang tot voormeld evenement te weigeren.

Gerelateerde events

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics