Verander je blik op Aalst!

Neem deel aan wandelperformance 'Walking the Line' van Benjamin Vandewalle (za 29 sep), die je met een nieuwe blik naar de stad laat kijken!

Benjamin Vandewalle - Walking the line (foto: Dario Prinari) Benjamin Vandewalle - Walking the line (foto: Dario Prinari)

CIRK! Aalst is nog maar net achter de rug of De Werf nodigt je alweer uit voor een verrassend project. Choreograaf Benjamin Vandewalle leidt een groep toeschouwers de stad in. Hij scherpt hun zintuigen en laat hen het potentieel van de publieke ruimte ontdekken. Als deelnemer ervaar je hoe je de dagelijkse omgeving op een andere manier kan waarnemen. Je voelt hoe je als individu transformeert tot één collectief lichaam.
‘Walking the Line’ is een mix tussen performance, choreografie en installatie met een sterke, visuele impact. De voorstelling draait rond beweging en verrassende fysieke, psychologische, sociale en ruimtelijke sequenties. Afspraak op zaterdag 29 september in De Werf om 10u30, 14u30 of 16u30.

‘Walking the Line’ is een wandelvoorstelling waarbij je je eigen film maakt op de soundtrack van de stad.

60% korting met je Joker!

Download je gratis Jokercode en koop twee tickets voor ‘Walking the Line’ aan 7,20 euro/ticket of één ticket aan 7,20 euro dat je combineert met de aankoop van een ticket voor een andere Jokervoorstelling uit het programma 2018-2019.

Meer info & tickets

Gerelateerde events

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics