De Werf zoekt meningen!

De Werf probeert het elke dag nog beter te doen met als doel jou de perfecte ervaring te bezorgen in ons cultuurcentrum. Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb je voor ons? We horen het graag van jou!

De Werf zoekt meningen! (beeld: Shutterstock) De Werf zoekt meningen! (beeld: Shutterstock)

We willen jou dan ook vragen om de enquête ‘Cultuur18’ in te vullen, een nieuw grootschalig gebruikersonderzoek voor cultuur- en gemeenschapscentra op initiatief van Universiteit Antwerpen, Local Market Research en de Vereniging Vlaamse Cultuurcentra. Deze is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuutjes van je tijd in beslag.

Om je te bedanken, redden we 1 m² bedreigd regenwoud voor elke ingevulde enquête via de organisatie World Land Trust. Bovendien maak je kans op een van de weekendjes voor 2 personen. Je kan de enquête invullen tot 31 juli 2018.

Naar de enquête!

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics