Ben jij een kritische geest?

Heb jij een mening over hoe de bib er in de toekomst uit kan zien? Of had je na jouw laatste bezoek aan het cultuurcentrum een idee over wat misschien anders kan? Dan is het Zomerpanel van Cultuurconnect* misschien wel iets voor jou. Lees snel verder onder de foto! 

Ben jij een kritische geest? (foto: Shutterstock) Ben jij een kritische geest? (foto: Shutterstock)

Je hoeft geen frequente bezoeker te zijn van een bib of cultuurcentrum, maar een interesse in cultuur is wel aangeraden. 
In totaal zal Cultuurconnect jou een drietal keer contacteren met de vraag of je wil deelnemen aan een vragenlijst, interview of groepsgesprek over uitdagingen waarmee Vlaamse en Brusselse bibliotheken en cultuurhuizen worden geconfronteerd. Je kan telkens kiezen waaraan je wel of niet wil deelnemen. Bij elke vragenlijst maak je kans op een boekenbon of cultuurcheque van 25 euro, voor elke deelname aan een interview of groepsgesprek krijg je die sowieso. Het Zomerpanel start op 1 juli en stopt op 31 augustus.
Interesse om deel uit te maken van het Zomerpanel? Schrijf je dan hier in.

*Cultuurconnect onderzoekt welke digitale innovatieve diensten nodig en relevant kunnen zijn voor bibliotheken en cultuurcentra.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics