Finalisten Humorklas bekend! Met gastoptreden door Jens Dendoncker!

Talent uit eigen streek strijdt in de comedyfinale van de Humorklas van Radio 2! Amélie Albrecht (Dendermonde), Elias Van Dingenen (Gent) en Yannick Noben (Diepenbeek) hebben zich tijdens een spannende halve finale in een uitverkocht CC Palethe in Overpelt geplaatst voor de finale van de Humorklas in De Werf op woensdag 30 mei! Ze haalden het van 6 andere halve-finalisten. 

Sterrenjury

Ze worden beoordeeld door een jury om u tegen te zeggen! Aan de beoordelingstafel zitten niemand minder dan Urbanus, Maaike Cafmeyer, comedyrecensent Karel Michiels en Radio 2-nethoofd Jan Knudde, naast reguliere juryleden Han Solo en Veerle Segers.

Jens Dendoncker & Nacht van de Radio

Deze topcomedian entertaint je met een gastoptreden! Mis ook de Nacht van de Radio niet op vrijdag 25 mei. Dan kapen de finalisten Radio 2 van 22u tot 4u 's nachts.

Finalisten Humorklas 2018 Finalisten Humorklas 2018

Gerelateerde events

Gerelateerde Artiesten

Jens Dendoncker

Jens Dendoncker begon zijn prille carrière als MC van verschillende rockrally's en concertenreeksen, waarna hij door verschillende bands en organisators werd aangemoedigd om stand-up comedy acts te gaan brengen. Al snel kon hij her en der wat voorprogramma's versieren…

Meer info

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics