Wat ga jij leren dit voorjaar?

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens én een nieuw vormingsaanbod! In januari belandt ons vormingsaanbod bij jou in de brievenbus, maar je kan het nu al online bekijken!

Het vormingsaanbod staat online! (foto: Shutterstock) Het vormingsaanbod staat online! (foto: Shutterstock)

Het is weer zover: nieuw jaar, nieuwe voornemens! Misschien eens een nieuw dieet uittesten? Je kan al een kijkje nemen bij 'Madam Bakster' of bij 'Vegetarisch broodbeleg'. Lekker én gezond het nieuwe jaar in! Wie weet vind je diëten toch nog leuk. De Bourgondiërs onder ons kunnen eens piepen bij de kookworkshops met vis en stoofpotjes!

Ben je eerder een creatieveling? Vrees niet, keuze genoeg! 'Koppen in piepschuim' om carnaval juist in te zetten en 'Verftechnieken' om alles mooi te kunnen afwerken. Volg de 'Naaicursus' voor alle tips en tricks! Je kan ook je groene vingers inzetten. Volg eerst de cursus 'Bloemschikken' om dan een mooie plantenhouder te maken.

Je kan natuurlijk ook altijd doorbreken in de filmwereld. Start met 'Film en montage' en win je Oscar! Steel je liever de show voor de camera? Dan is 'Oefening baart kunst' voor jou weggelegd. We hebben ook nog fotografen nodig om alles vast te leggen. Zet je eerste stappen in de wereld van de fotografie

Dans je op elk mogelijk moment? Dan bieden we je verschillende dansworkshops aan, gaande van tango tot Bollywood. Toch liever rustig genieten van de muziek dan helpen we je hier verder! Geniet van een streepje jazz of van de Canadese singer-songwriter Leonard Cohen

En nog zoveel meer!

"Ik heb toch liever een boekske vast."
Geen probleem!
Vraag onze cursusbrochure gratis aan via de post.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics