Buitenkansje: tekst Lize Spit na 'Avondrood' verkrijgbaar

'Monsterdal', het verhaal dat Lize Spit speciaal voor 'Avondrood' schreef, wordt in zeer beperkte oplage uitgegeven, een collector's item dus. Het is na afloop van de voorstelling te koop bij de boekenstand van Behoud de Begeerte.

Het bevat naast de tekst ook een unieke downloadcode, waarmee de Vier letzte Lieder te beluisteren zijn zoals ze tijdens 'Avondrood' door Elise Caluwaerts en Kim Van den Brempt worden uitgevoerd.

Behoud de Begeerte - Avondrood (foto: Athos Burez) Behoud de Begeerte - Avondrood (foto: Athos Burez)

'Monsterdal' vertelt het verhaal van een gevierd dirigent, die vlak voor aanvang van een uitvoering van Richard Strauss’ Vier letzte Lieder geplaagd wordt door een vlaag van zinsverbijstering. Impulsief verlaat hij het podium en reist per taxi richting het Zwarte Woud, de vakantiebestemming van zijn jeugd. Onderweg wordt tijdens gesprekken met de taxichauffeur duidelijk waarvoor de dirigent op de vlucht is.

'Monsterdal' is na afloop van de voorstelling te koop bij de boekenstand van Behoud de Begeerte. Het bevat naast de tekst ook een unieke downloadcode, waarmee de Vier letzte Lieder te beluisteren zijn zoals ze tijdens 'Avondrood' door Elise Caluwaerts en Kim Van den Brempt worden uitgevoerd.

Gerelateerde events

Gerelateerde Artiesten

Behoud de Begeerte

Kunstencentrum voor literatuur.
Producent van literaire manifestaties zoals Saint Amour en De Vlaams-Nederlandse Gedichtendag.

Meer info

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Webdesign door Lavagraphics