Comedyvoorstelling Ann Helena Kenis verschoven vanwege gezondheidsredenen

Via het managementbureau van Ann Helena Kenis vernamen we dat de tournee van de artieste om gezondheidsredenen verschoven wordt.

Ann Helena Kenis - Op het randje (foto: Ellie Van den Brande) Ann Helena Kenis - Op het randje (foto: Ellie Van den Brande)

De voorstelling ‘Op het randje’, gepland in De Werf op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2018, wordt geannuleerd. Omdat we Ann Helena graag op Aalsterse bodem aan een enthousiast publiek willen presenteren, onderhandelen we over nieuwe data. Reserveren voor de nieuwe data is mogelijk vanaf de opstart van het seizoen 2018-2019.

Kocht je tickets voor de voorstelling? Deze worden terugbetaald. Wie betaalde met VISA, overschrijving, bancontact, cultuurcheques, waardebonnen of baar geld stuurt voor 22 december 2017 een mail naar anja.deschrijver@aalst.be met vermelding van naam, adres, bestelnummer (terug te vinden op je ticket) en rekeningnummer.

Gerelateerde events

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics