Welke voorstelling past het beste bij jou?

Ontdek het via onze quiz en maak kans op een duoticket! 

Welke voorstelling past het beste bij jou? Welke voorstelling past het beste bij jou?

Ben jij een meerwaardezoeker? Hou je ervan om verrast te worden of kies je liever voor de typische schouwburgsetting? Vul de 4 quizvragen in, ontdek je score en bekijk onder het quizvenster welke voorstelling het beste past bij jouw profiel! ...en wie weet win je er wel een duoticket voor!

Create your own user feedback survey

 

minder dan 38 punten: Rudolf Hecke & Nathalie - Parcours de Gainsbourg
Biograaf/performer Rudolf Hecke brengt een beklijvende, muzikale en humoristische conference over Serge Gainsbourg, opgeluisterd met tijdloze chansons gebracht door zangeres/pianiste Nathalie.
Rudolf Hecke deed jaren research en drong als eerste Vlaming door tot de intieme kring van Serge Gainsbourg. Met grondige kennis van zaken en een aanstekelijke inlevingskracht vertelt hij over de man die innerlijk verscheurd werd door de botsing tussen zelfdestructie en levenslust, tussen de schilder die het ochtendlicht begeerde en de muzikant/nachtbraker die ’s ochtends in zijn bed onderdook. L’art mineur versus l’art majeur, tegenslag en volharding, een open geest, het weigeren oogkleppen te dragen, provocatie en schandalen... het komt allemaal aan bod.

38-51 punten: Behoud de Begeerte - Avondrood
‘Avondrood’ is een literair-muzikale productie met Lize Spit, Elise Caluwaerts en Kim Van den Brempt, gebaseerd op de ‘Vier letzte Lieder’ van Richard Strauss. Strauss baseerde zich voor ‘Vier letzte Lieder’ op teksten van Joseph von  Eichendorff en vooral van Herman Hesse - teksten vol melancholie, reflectie en berusting. Elise Caluwaerts en Kim Van den Brempt trachten de romantische ondertoon van Hesse en Strauss te vangen. Lize Spit, sinds haar bejubelde en best- sellende debuut ‘Het smelt’ niet meer weg te branden uit onze letteren, heeft voor de gelegenheid een nieuwe tekst geschreven. Met z'n drieën zetten ze het podium in volle gloed.

52-66 punten: Jan Martens - RULE OF THREE
‘RULE OF THREE’ is een dansperformance die het midden houdt tussen een concert en een verhalenbundel. De vibe van een hardcore nachtclub verweven met het gevoel van verdwalen in de bladzijden van een boek. Soms zwellen ritme, licht en beweging aan, soms worden ze ontmanteld. De voorstelling is een ongetemde meditatie die, net als onze tijd, gebaseerd is op tegenstellingen: tussen verstilling en explosie, tussen precisie en intuïtie, tussen hart en rede.
Vaste waarden Steven Michel en Julien Josse en nieuw gezicht Courtney Robertson gaan op het podium de dialoog aan met deze eclectische muziekcompositie.

meer dan 66 punten: Louis Vanhaverbeke / CAMPO - MULTIVERSE
Louis Vanhaverbeke als multifunctionele diskjockey. Ronde geluidsdragers bepalen de beat, maar een echte rapper is hij niet. Hij kaatst met argumenten, schuurt zijn lyrics af, klapt  gedachten in tot een uitvouwset. Hij pompt de beste hits naar boven en borstelt er referenties af. Al lopend en zingend ontstaat een levend kleurenwiel. In gradaties gerangschikt tussen statement en spel. Voor de rest bestaat zijn toolkit uit plastieken emmers, frisbees, huisraad en andere brol. Kan hij aan deze objecten en woorden ontsnappen? Wordt hij door deze rommel geabsorbeerd? Of zijn het juist de tools om de flow voor te blijven?

De winnaars worden willekeurig gekozen op dinsdag 28 november en persoonlijk verwittigd via e-mail. 

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Webdesign door Lavagraphics