Laat je rijden naar en van de Werf!

Beperkte mobiliteit? Laat je in stijl vervoeren naar en van de Werf bij drie voorstelling uit het Werfseizoen 2017-2018. Momenteel kan dit nog voor het concert van Young @ Heart (01/06/2018).

Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Wie mag er mee? Houders van een UiTPAS aan kansentarief met een mobiliteitsprobleem en mensen die ingevolge handicap, ziekte of ouderdom kampen met vervoersbeperkingen kunnen, om tot in De Werf of terug thuis te geraken na een voorstelling, een beroep doen op vzw Mobar (tel. 09 216 20 67).

Hoeveel kost het? Je betaalt 2 euro instapgeld + 1 euro per kilometer (reductietarief voor houders van een UiTPAS aan kansentarief: 0,50 euro instapkost/enkele rit + 0,25 euro/km). Het instapgeld wordt aangerekend voor zowel de heen- als de terugrit. Je betaalt ter plaatse aan de chauffeur.

Wat als ik toch niet kan komen? Annulering is kosteloos tot één dag op voorhand. Annulering op de dag zelf kost 5 euro. Wanneer de chauffeur onderweg is en je gaat niet mee, wordt het volledige bedrag aangerekend.

Hoe reserveer ik? Reserveren doe je via de website van De Werf. In de zoekmotor geef je de voorstelling van je keuze in waarna je terecht komt op de desbetreffende pagina waar je meteen ook je rit kan reserveren. Of klik gewoon hier op het juiste inschrijvingsformulier:

Bestel hier je taxirit voor Young @ Heart (vr 1 jun)

Opgepast! Om alles vlot te laten verlopen, wordt een deadline bij de inschrijvingen voorzien. Bij het concert van Young@heart is dit zondag 18 mei 2018.

Een initiatief i.s.m. provinciebestuur Oost-Vlaanderen.

Gerelateerde events

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics