De Werf op Studio Brussel!

We kozen onze favoriete platen vanochtend tijdens "De Collega's" op Studio Brussel! 
Herbeluister het fragment hier. Kom je in de rechtstreekse uitzending terecht? Kies dan onderaan voor "Music at work" en ga naar de aflevering van woensdag 27 september. Vanaf minuut 26 zijn wij te horen.

De Werf op Studio Brussel! De Werf op Studio Brussel!

30 jaar De Werf, dat was een goede gelegenheid voor ons om deel te nemen aan "De Collega's". We mochten 5 nummers insturen, wat niet evident was met een enthousiaste ploeg van 32 personen. Na duchtig gediscussieer kwamen we tot onze shortlist van 5 nummers, waaruit Studio Brussel 3 platen selecteerde. 

1. Eric Clapton - After Midnight, ingestuurd door Ken van de technische ploeg, omdat zij vaak in de late uurtjes nog aan het werk zijn.
2. The Clash - Magnificent Seven, het compromis van Anja (fervente ska-liefhebber) en Hilde (grote fan van tijdloze klassiekers)
3. Technotronic - Pump Up The Jam, de keuze van Christophe, omdat deze wereldhit geschreven en gemaakt werd in Aalst! Het was de eerste remixplaat die hij met zijn zakgeld kocht.
4. Fischer-Z - The Worker, een liedje waarbij Sabine altijd denkt "gelukkig zit ik niet in zo'n werkritme!"
5. Blind Melon - No Rain, gekozen door Inez, omdat het nummer haar endorfineniveau steeds omhoog krijgt. 

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics