Wat ga jij leren dit najaar?

Last but not least: ons nieuwe cursusaanbod staat online! Ontdek het hier, of doorblader de online brochure. Op woensdag 23 augustus (10u) starten de inschrijvingen (tenzij anders vermeld). 

Cursusbrochure najaar 2017 - foto: Shutterstock Cursusbrochure najaar 2017 - foto: Shutterstock

Je hebt nog een half jaartje tijd om te timmeren aan die goede voornemens voor 2017. Creatievo's vinden hun gading in de cursussen handlettering, modelbouw, striptekenen of bloemschikken. Feesters kunnen hun dansmoves bijschaven en indruk maken met tango of Indische dans (mét gratis ticket voor de dansvoorstelling van Bollylicious). Toogplakkers steken nieuwe weetjes op bij het wijnproeven of de whiskeytasting.

Meer een foodie? Dan zijn onze bakworkshops allicht jouw ding. Ook historici kunnen hun hart ophalen in de Latijnse en Griekse kring, terwijl nieuwe mediafanaten in de smartphonerage kunnen duiken. Fotografen gaan op stap in de stad, en natuurliefhebbers springen op hun fiets

Als Aalsters cultuurhuis kan onze Academie voor Carnavalskunsten uiteraard ook niet ontbreken. Nog op het programma: gitaarlessen, ecologie op hoge hakken, tooling for ladies, videomontage, zanglessen, de musthaves van 100 jaar jazz, brainstormen, and many more. Alstublieft! 

"Ik heb toch liever een boekske vast."
Geen probleem! Vraag onze cursusbrochure gratis aan via de post

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Ontdek onze brochures online en zorg ervoor dat ze in de toekomst gratis in je bus vallen.

Meer weten?

Inschrijven op de nieuwsbrief

Inschrijven op onze nieuwsbrief of informatie ontvangen over de lastminutetickets?

Schrijf je in

Webdesign door Lavagraphics