Ontdek ons nagelnieuwe cursusaanbod

'If you had started doing anything two weeks ago, by today you would have been two weeks better at it'.

- John Mayer, of was het Gandhi? Hoe dan ook: ons nagelnieuwe cursusaanbod staat online! HOERA! Inschrijven kan vanaf woensdag 22 augustus om 10 uur. Lees snel verder onder de foto.

Het cursusaanbod staat online! (beeld: Shutterstock (bewerkt)) Het cursusaanbod staat online! (beeld: Shutterstock (bewerkt))

Ontdek ons programma op de website, in de online brochure of old school op papier (vanaf midden augustus, vraag de brochure hier gratis aan). Inschrijven kan vanaf woensdag 22 augustus, 10u (tenzij anders vermeld).

In de aanbieding:

Veelvuldig bewezen: iedereen kan in enkele clicks een wereldberoemde, gesponsorde Instagramfotograaf worden of zich rijkelijk laten sponsoren om idyllische reisblogs bij elkaar te fotograferen. Maar alvorens je met je businessplan naar de bank trekt, raden we toch aan om onze basiscursus digitale fotografie te volgen. Of verdiep je in één aspect van fotografie en volg een fotocursus uit onze reeks 'Aalst in de kijker', compleet met expo van jouw werken!

De Werf voorkomt je burn-out! Modefenomeen of niet, we zitten met z'n allen aan onze stresslimiet. 'De jachtigheid van het bestaan' verkent stressoorzaken en reikt oplossingen aan. Of leer hoe je stress kan verminderen via je ademhaling en leer constructief omgaan met wat moeilijk is. Stress is zelfs generatieoverschrijdend! Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen daarom soelaas vinden in onze sessies Kinderyoga

Koken doen we dit najaar omnivorisch, zowel met vlees als vegetarisch, en uiteraard met kroketten. Drinken doen we met wijn: leer degusteren, ontdek de Belgische wijnbouw of de Noord-Spaanse wijnstreek Ribera del Duero of ga linea recta voor de Masterclass Feestwijnen en Belgische wijnbouwers in het buitenland. Die krokettenworkshop samen met die masterclass, dat zou wel eens de ideale voorbereiding voor uw feestdis kunnen zijn! Maar dan toch met een bijpassend bloemstuk op tafel!? Bloemschikken is er zowel voor halfgevorderden als gevorderden.

Verder kan je ook nog leren gitareren (akoestisch of Spaans), tangoën, stikken, naaien, onkruid herkennen (zwaar onderschatte vaardigheid om familieleden te overdonderen tijdens boswandelingen), een burlesque-act opvoeren (ook zo'n zwaar onderschatte vaardigheid op familiefeesten), liedjes zingen uit 1001 nacht, theater maken, spreken voor een groep en je interieur pimpen

Onder het motto 'iedereen op tinternet' bieden we ook cursussen aan rond media zoals Facebook, Androidtablets en -smartphones. En onder het motto 'ga eens weg van al die beeldschermen' bieden we een reeks cultuurverrijkende cursussen aan.

En Aalst zou Aalst niet zijn als haar cultuurcentrum geen nieuwe generatie carnavalisten zou ondersteunen. Nog nooit een slak uit piepschuim gemaakt? Lukt het maar niet om een karikatuur van je buurman te maken? Jaloers op de foamhoeden van die rivaliserende carnavalsgroep? Vind je de exacte grijstint voor een remake van de muren van het Belfort niet? De Academie voor Carnavalskunsten brengt redding! 

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics