Inschrijvingen voor cursussen // ticketverkoop tribune carnaval

Maandag 8 januari is het zover: dan kan je je inschrijven voor ons nieuwe cursusaanbod! Ook de ticketverkoop voor de tribune van de 90e carnavalsstoet (ondertussen uitverkocht) start dan. 

Inschrijvingen voor cursussen // ticketverkoop tribune carnaval (foto: Shutterstock) Inschrijvingen voor cursussen // ticketverkoop tribune carnaval (foto: Shutterstock)

Waar kan ik mij inschrijven voor een cursus?
Een volledige lijst van deze cursussen vind je in onze agenda.
Je kan online bestellen, telefonisch reserveren (tel 053 72 38 11) of ter plaatse aan onze balie.
Vanaf dat moment kan je ook inschrijven voor de cursussen van de Academie voor Carnavalskunsten.

Opgelet: voor verschillende cursussen zijn de inschrijvingen al gestart. Je kan dus voor deze al onmiddellijk inschrijven. Voor cursussen waarvoor De Werf de inschrijvingen niet verzorgt, kan je al bij bekendmaking van de cursus, rechtsreeks inschrijven bij de samenwerkende organisatie.

Waar kan ik tickets reserveren voor de tribune van de carnavalsstoet?
Deze zijn ondertussen uitverkocht. Tickets die op woensdag 7 februari nog niet werden afgehaald, worden terug verkocht aan onze balie vanaf donderdag 8 februari. Meer informatie vind je hier

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics