Bestel je losse tickets vanaf zaterdag!

Ready? Set? Nu zaterdag (24 juni) vanaf 9 uur kan je hier losse tickets voor onze voorstellingen kopen! Go! 

Bestel je losse tickets vanaf zaterdag! (foto: Shutterstock) Bestel je losse tickets vanaf zaterdag! (foto: Shutterstock)

De ticketverkoop gaat hard. Een voorbereid besteller is er twee waard, dus vergroot je kansen op felbegeerde tickets door alles te lezen over de start van de losse ticketverkoop.

Voor volgende voorstellingen kan je vanaf zaterdag (24 juni) tickets kopen:

Opgelet: max. 8 tickets/bestelling

Bekijk hier welke voorstellingen reeds uitverkocht zijn via de abonnementenverkoop. Misschien maak je nog kans op een plaatsje via de wachtrij

Tip: Je kan bestellen via de website, telefonisch, via de balie en per post. Via de website heb je de meeste kans om tickets voor felbegeerde voorstellingen te pakken te krijgen. 

Opgelet: Tot en met zaterdag 24 juni, 9 uur, is het niet mogelijk om extra tickets te bestellen bij abonnementen vanwege de technische voorbereidingen voor de losse ticketverkoop. Maar geen nood: abonneehouders kunnen na hun bestelling steeds extra tickets toevoegen aan hun abonnement.

Vragen? Stuur dan een mailtje naar abo.ccdewerf@aalst.be en we helpen je zo snel & goed mogelijk! 

Raadpleeg hier de brochure online.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics