School &Co

Kleuter- en basisonderwijs

Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor alle School & Co-activiteiten. Enkel voor de avondvoorstellingen, de rondleidingen Achter de schermen van De Werf en de Theaterbox zijn er andere inschrijvingsmethodes.

Na het versturen van het formulier krijg je een bevestiging via mail van het ontvangen van de inschrijving. Deze mail betekent niet dat je zeker bent van jouw plaatsen in onze zaal. Het duurt enkele dagen voordat alle inschrijvingen zijn gecontroleerd. Pas dan krijgt iedereen via mail een definitieve bevestiging van zijn plaatsen of een mededeling dat de zaal reeds volzet was. Indien mogelijk stellen we dan ook mogelijke alternatieven voor.

We raden je absoluut aan tijdens het invullen geen gebruik te maken van de rechtermuisknop of het scrollwieltje van je computermuis. Dit kan problemen geven bij het kiezen van je gewenste voorstelling of bij controles op verplicht in te vullen velden.

  • stap
    1
  • stap
    2
  • stap
    3

Stap 1: Selecteer de gewenste evenementen

Stap 2: Gegevens school en contactgegevens

Stap 3: Controleer jouw bestelling

Aanvraag verzonden

Evenement 1

Enkel cijfers invullen

Email van de persoon die de inschrijvingen opvolgt

Enkel cijfers invullen. Belangrijk om u vlug te kunnen contacteren na de inschrijvingen.

Terug naar stap 1
Terug naar stap 2

Bedankt voor jouw inschrijving, je ontvangt een e-mail ter bevestiging, heb geduld we verwerken alle aanvragen en antwoorden zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag. Nog een inschrijving?