Archief: Het Nieuwe Jeruzalem Aalst

10-jarig bestaan kerkgemeenschap

za 12 okt of zo 13 okt 2019
Het Nieuwe Jeruzalem Aalst - 10-jarig bestaan kerkgemeenschap Archief Het Nieuwe Jeruzalem Aalst - 10-jarig bestaan kerkgemeenschap

Een verjaardag is een gelegenheid om terug te blikken maar ook om vooruit te kijken. Dit geldt nog meer voor een christelijke gemeenschap. Aan de ene kant is ons geloof gebaseerd op een historische gebeurtenis: 2000 jaar geleden is Jezus Christus herrezen uit de dood. Aan de andere kant is onze hoop gebaseerd op deze waarheid: ieder die gelooft in Jezus Christus zal het eeuwige leven ontvangen.

Tien jaar na zijn oprichting in de stad Aalst, is het Nieuwe Jeruzalem van Aalst van plan om de liefde, trouw, genade en voorziening van God te blijven herhalen. Tegelijkertijd willen wij ons verheugen en mediteren op de overvloedige genade van God dat Hij voor Zijn dochters en zonen heeft klaargelegd.

Als kerk is deze viering een gelegenheid om ons opnieuw voor te stellen aan onze buurt, onze stad (Aalst) en andere kerken. Door deze dubbele feestelijke eredienst, willen wij aan de inwoners van Aalst en omstreken het goede nieuws van de genade van God verkondigen en rolmodellen blijven van de liefde van God. 

Onze twee diensten zullen geplaatst worden onder het thema de genade van God. De aanbidding en lof zullen een belangrijke plaats innemen, dankzij de deelname van verschillende koren van jong volwassen en adolescenten. Wat betreft de prediking van het Woord God, zal dit gepredikt worden door Belgische en buitenlandse sprekers.

Evenement info

Organisatie Het Nieuwe Jeruzalem Aalst
Toegang RingleidingRolstoelgebruikers
Locatie

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenen

Meer info:
Eric Ntini
0466 25 64 55
ericntini@gmail.com

Meer info:
Eric Ntini
0466 25 64 55
ericntini@gmail.com

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenenBestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics