Novastar (solo)

Word's Out (support: Geike)

vr 3 apr 2020 // 20:00
Novastar - Word's Out Novastar - Word's Out

Prachtige melodieën vullen de zaal - met op het podium een vleugel en een halve cirkel gitaren. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’, ‘Cruel Heart’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ‘Wrong’. In het najaar van 2018 verscheen ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen, schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles als ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en ‘Word’s Out’ zijn instant herkenbaar als Novastar.

Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar de essentie. Solo spelen is wat hij het liefste doet. Met uitgeklede en pure songs, eerlijk en naakt, die helemaal tot hun recht komen en meestal geschreven werden in het diepst van de nacht.

In de pers:

Herbekijk de Belpop-aflevering op Canvas/VRT NU

Support: Geike

Tien jaar lang was Geike Arnaert het gezicht van Hooverphonic, maar eind 2008 koos ze voor een solocarrière. Als Dorléac werkte ze samen met Spinvis en na diverse losse projecten was daar in 2017 ineens Zoutelande. Op deze monsterhit van BLØF zong Geike voor het eerst in het Nederlands - en met succes. Zoutelande werd in Nederland bekroond tot de grootste Nederlandstalige hit ooit en BLØF en Geike wonnen in België de Mia (de Belgische Edison) voor Hit van het Jaar 2018.

Ondertussen bleef Geike werken aan solomateriaal. Dat bleek een ware zoektoch, tot ze aan de praat raakte met Joost Zweegers, beter bekend als Novastar. Met deze ontmoeting viel voor Geike plotseling creatief alles op zijn plaats. Uit hun bijzondere samenwerking vloeide een tiental nummers voort, dat uiteindelijk terechtkwam bij de Belgische topproducer Wouter Van Belle (onder andere Novastar en Racoon). Het resultaat is een Engelstalige popplaat van uitzonderlijk hoog niveau: Lost In Time.

Evenement info

Artiesten Novastar
Organisatie De Werf
Toegang RingleidingRolstoelgebruikers
Locatie

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenen

Abonnementen:
28,80 euro (abo 10+, abo 5+, abo -26j)

Kortingen:
28,80 euro (-26, 65+, groepen, scholenkorting)
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

www.novastar-music.com

  Bevestig aanwezigheid

Abonnementen:
28,80 euro (abo 10+, abo 5+, abo -26j)

Kortingen:
28,80 euro (-26, 65+, groepen, scholenkorting)
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

www.novastar-music.com

  Bevestig aanwezigheid

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenenBestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics