Archief: Cirk! Aalst 2019

vr 23 aug > zo 25 aug 2019
Cirk! Aalst 2019 Archief Cirk! Aalst 2019

Cirk! Aalst is er weer. De elfde editie van het openluchtfestival Cirk! Aalst heeft opnieuw een bruisend straat- en circusprogramma in petto. Acrobaten, dansers, clowns en andere circusartiesten nemen gedurende drie dagen de stad in. Met charmante, intieme pareltjes en adembenemende producties uit binnen- en buitenland. Overal in de stad bots je op acts voor jong en oud. Laat je verrassen of stippel vooraf je route uit. Alles kan en mag! Maar vergeet vooral niet af te zakken naar Sportcentrum Schotte voor de straffe acrobatiek van Gravity and Other Myths. Houd ook halt in het stadspark waar de circusfamilie van Carré Curieux neerstrijkt.

De meeste acts zijn gratis, maar voor sommige voorstellingen kan je tickets kopen (gratis voor -12-jarigen) vanaf zaterdag 29 juni:

Carré Curieux, Cirque Vivant! - Familie Choisie
Vier vrienden wonen al zo lang samen dat ze als een gezin functioneren. Ze houden van elkaar maar jagen elkaar ook op de kast, zoals dat binnen elke familie gaat. ‘'Famille Choisie' is een aaneenrijging van kleine momenten, samengebracht in een tedere en minimalistische circusvoorstelling.
Meer info & tickets

Gravity & Other Myths - A Simple Space
In ‘A Simple Space’ testen 7 acrobaten de limieten van hun fysieke kunnen en nodigen ze het publiek uit om hetzelfde te doen. Op het ritme van live percussie breng ze een rauwe en tegelijk delicate voorstelling, ontdaan van elk decor, belichting en make-up. Gravity & Other Myths plooit zich terug op de pure performance, in nauwe verbondenheid met hun publiek.
Meer info & tickets

L'Eolienne - Lance-moi en l'air
Een verhaal van aantrekken en afstoten, door twee wezens verstrengeld in en vertrouwend op elkaar. Hun lichamen spreken de taal van instincten en verzoening, maar ook van conflicten en verraad. Lance-moi en l’air vormt een luchtbrug tussen choreografie, acrobatie en sensualiteit.
Meer info & tickets

Bekijk het volledige festivalprogramma op www.cirkaalst.be

Evenement info

Organisatie Stad Aalst

Bekijk het volledige festivalprogramma op www.cirkaalst.be

Met de steun van

 

Bekijk het volledige festivalprogramma op www.cirkaalst.be

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics