Archief: Axelle Red

Electro Acoustic Tour

za 26 okt 2019 // 20:00 > 21:45
Axelle Red - Electro Acoustic Tour (foto: Jan Welters) Archief Axelle Red - Electro Acoustic Tour (foto: Jan Welters)

Een nieuwe adem

Opgelet: Bemster.nl verkoopt tickets aan woekerprijzen voor deze voorstelling. Koop deze tickets niet, je toegang tot de voorstelling kan geweigerd worden. Lees meer

Na ‘Rouge Ardent’ en het akoestische album ‘Acoustic’, stelde Axelle Red vorig jaar haar meest recente album ‘Exil’ voor. Ze trok er voor naar Memphis, Nashville en Los Angeles. In die laatste stad vond ze een nieuwe adem. Ze werkte er samen met Dave Stewart en met producers die sinds een decennium de charts domineren.

Met twee van die grote namen deelt ze een gemeenschappelijk verleden: Albert Hammond en Shelly Peiken schreven exact vijfentwintig jaar geleden mee aan één van haar grootste successen op haar debuutplaat, de klassieker ‘Sensualité’. Hammond, auteur van een dertigtal wereldhits voor onder andere Whitney Houston en Tina Turner, had ze al eerder teruggezien bij ‘Rouge Ardent’.

Haar eerste nieuwe single ‘D’autres Que Nous (14 Bd Saint-Michel)’, die ze samen met de Franse zanger Ycare opnam, werd alvast in Frankrijk lovend onthaald. Dit najaar toert ze opnieuw samen met haar fantastische muzikanten Dominique Vantomme, Wigbert Van Lierde en Simon LeSaint. Een onverwachte combinatie van de elektronische invloeden uit het album ‘Exil’ en akoestische instrumenten.

Over Axelle Red:

Axelles tomeloze liefde voor muziek, passie voor het leven en altruïstische inzet voor een betere wereld liggen aan de basis van al haar activiteiten. Ze verkocht vijf miljoen albums, schreef vele songs die een soundtrack voor het leven vormen zoals ‘Parce que c’est toi’, ‘Rester Femme’, ‘Ma Prière’ en ‘Rouge Ardent’, zong samen met Youssou N’Dour voor de opening van de Wereldbeker Voetbal, had één van de grootste Franse hits aller tijden in duet met de Franse iconische artiest Renaud, reisde gedurende twintig jaar naar door oorlogsgeweld en armoede geteisterde gebieden als Ambassadrice voor Unicef, is Ambassadrice voor Handicap International, kreeg in Frankrijk de hoogste artistieke onderscheiding als Chevalier des Arts et des Lettres en kreeg een Eredoctoraat van Universiteit Hasselt.

Evenement info

Artiesten Axelle Red
Organisatie De Werf
Toegang RingleidingRolstoelgebruikers
Locatie

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenen

Abonnementen:
32,40 euro (abo 10+, abo 5+ en abo -26j)

Kortingen:
32,40 euro (-26, 65+, groepen, scholenkorting)
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

www.axelle-red.com

  Bevestig aanwezigheid

Abonnementen:
32,40 euro (abo 10+, abo 5+ en abo -26j)

Kortingen:
32,40 euro (-26, 65+, groepen, scholenkorting)
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

www.axelle-red.com

  Bevestig aanwezigheid

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenenBestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics