Archief: Streekgerechten uit Frankrijk, Nederland en België

do 11 okt > do 13 dec 2012
Streekgerechten uit Frankrijk, Nederland en België Archief Streekgerechten uit Frankrijk, Nederland en België

We starten in Nederland (do 11 okt) waar we de sporen van de oude specerijhandel terugvinden in allerlei vleesgerechten en ook in de zoete gerechten. Uiteraard vergeten we de overblijfselen van wat de grote zeevaartnatie ooit op tafel zette niet.

We schuiven zuidelijker door naar ons eigen België om te onderzoeken waar de Belgische fascinatie voor bittere smaken (do 25 okt) vandaan komt (denk aan witloof, spruiten, chocolade, bier…). Daarna ontdekken we de vele facetten van koken met bier (do 15 nov).

Onze reis naar Frankrijk (do 29 nov) beperken we tot de gigantische Franse traditie van kazen maken.

Ten slotte maken we tijdens de laatste les (do 13 dec) een feestmenu met klassiekers uit deze drie landen!

Meebrengen!
Keukenhanddoek, plankje en aardappelmesje.

Evenement info

Organisatie De Werf
Locatie

Qarfa: restaurantkeuken
Stationsstraat 13, 9300 Aalst

Route berekenen

40 euro/sessie

Kortingen:
175 euro (abonnement hele reeks)
8 euro/sessie (UiTPAS aan kansentarief, enkel aan de balie)

Prijzen incl. eten en 2 glazen wijn

Lesgever:
Renate Coen

www.qarfa.be

40 euro/sessie

Kortingen:
175 euro (abonnement hele reeks)
8 euro/sessie (UiTPAS aan kansentarief, enkel aan de balie)

Prijzen incl. eten en 2 glazen wijn

Lesgever:
Renate Coen

www.qarfa.be

Qarfa: restaurantkeuken
Stationsstraat 13, 9300 Aalst

Route berekenen



Brochures & nieuwsbrief

Brochures & nieuwsbrief

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Webdesign door Lavagraphics