Uitverkocht

Archief: Biensoigné

BETONG SESSIE met SMIF-N-WESSUN (US), ILLA J (US) en LEFTO

za 24 nov 2018 // 20:30 > 23:59
BETONG SESSIE met SMIF-N-WESSUN (US), ILLA J (US) en LEFTO (foto: Smif-n-Wessun) Archief BETONG SESSIE met SMIF-N-WESSUN (US), ILLA J (US) en LEFTO (foto: Smif-n-Wessun)

In samenwerking met LeFto organiseert Biensoigné op zaterdag 24 november een allereerste Betong sessie in zaal Cinema. Het skate -en hiphopfestival Betong is al lang een vaste waarde in Aalst en omstreken. Met de Betong sessies wordt er muzikaal verder geëxperimenteerd binnen de bloeiende hiphopscene . Verwacht je aan (inter)nationale trendsetters en vaste waarden die het populaire muziekgenre mengen met invloeden uit onder andere funk, soul en jazz.

Line-up:

ILLA J (US)
John Derek Yancey aka Illa J is een rapper, zanger, producer, lyricist en multi-instrumentalist. Hij is bij velen gekend als het jongere broertje van hiphop-icoon J Dilla, maar is zelf ook één van Detroits meest talentvolle rappers. Zijn neus voor goede samples heeft hij overgenomen van zijn oudere broer, de passie voor soul van het legendarische ‘Motown’ platenlabel uit zijn thuisstad. Hip-hopsoul op zijn allerbest!

SMIF-N-WESSUN (US)
Hiphop-duo uit Brooklyn New-York met een zeer lange en geprezen staat van dienst. Hun debuutalbum uit 1995 ‘Dah Shinin’ geldt nog steeds als één van de meest invloedrijke albums uit die periode en vindt dankzij singles als ‘Bucktown’ en ‘Wrekonize’ nog altijd zijn weg naar hedendaagse playlists. Leden en rappers Tek en Steele zijn in de loop der jaren nooit afwezig geweest in de scène en komen anno 2018 op de proppen met een nieuw album. Live show met ondersteuning door Champion Sound.

LEFTO
Een man die in België, en bij uitbreiding zelfs nagenoeg de hele wereld, geen introductie meer nodig heeft. Als hij heel uitzonderlijk eens niet in het buitenland achter de draaitafels staat, kan je hem terugvinden in onze hoofdstad of op zijn #LeftoPresents avonden in Gent. Gekend en geroemd voor zijn eclectische, maar vooral zeer kwalitatieve dj-sets die hij speciaal voor Aalst doorspekt met wat extra old school hiphop.

Deuren openen om 20u30. Het eerste live optreden (Illa J) start om 21u30. Dj-sets door Lefto voor, tussen en na de shows.
Alle info: www.biensoigne.org

Evenement info

Organisatie Biensoigné
Locatie

Op locatie: Cinema
Hopmarkt 13, 9300 Aalst

Route berekenen

Early Birds: 5 euro

(t.e.m. 9 oktober of zolang de voorraad strekt)

Kortingen
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

www.biensoigne.org

  Bevestig aanwezigheid

Early Birds: 5 euro

(t.e.m. 9 oktober of zolang de voorraad strekt)

Kortingen
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

www.biensoigne.org

  Bevestig aanwezigheid

Op locatie: Cinema
Hopmarkt 13, 9300 Aalst

Route berekenenBestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics