Archief: Kookworkshop 'Op het land' #2

Varkensvlees

wo 17 okt 2018 // 19:00 > 22:30
Kookworkshop 'Op het land' #2 - Varkensvlees (foto: Shutterstock) Archief Kookworkshop 'Op het land' #2 - Varkensvlees (foto: Shutterstock)

Varkensvlees is heel veelzijdig en zeer courant in vele internationale keukens, van China tot Spanje. Je kan het makkelijk in hapjes verwerken, maar ook als charcuterie of grootvlees serveren. 

Schrijf je in voor de reeks en volg de 3 sessies over rund, varken en gevogelte aan de voordelige prijs van 120 euro.

10 oktober: met rundsvlees zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. In tegenstelling tot varkensvlees kan je rundsvlees rauw eten (carpaccio en tartaar) of net pas na lang garen (stoofvlees). Schrijf je enkel in voor deze sessie.

24 oktober: kip is het meest gegeten gevogelte. We vergelijken het met verschillende andere soorten als parelhoen en eend. Het is magerder vlees en vraagt dan ook om bereidingen die het wat smeuïger maken. Schrijf je enkel in voor deze sessie.

Evenement info

Organisatie De Werf
Qarfa
Locatie

Op locatie: Qarfa
Stationsstraat 13, Aalst

Route berekenen

inschrijvingen vanaf wo 22 aug, 10u

prijs incl. maaltijd en drankje
prijs voor reeks (3 sessies) = 120 euro

i.s.m. Qarfa
www.qarfa.be

docente: Renate Coen

inschrijvingen vanaf wo 22 aug, 10u

prijs incl. maaltijd en drankje
prijs voor reeks (3 sessies) = 120 euro

i.s.m. Qarfa
www.qarfa.be

docente: Renate Coen

Op locatie: Qarfa
Stationsstraat 13, Aalst

Route berekenen



Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics