Aalst in de kijker #4

Expo Kronos - reportagefotografie

za 6 apr > wo 29 mei 2019
Aalst in de kijker #4 - Expo Kronos - reportagefotografie (foto: Vera Cammaer) Aalst in de kijker #4 - Expo Kronos - reportagefotografie (foto: Vera Cammaer)

Deze expo maakt deel uit van het project 'Aalst in de kijker': 5 fotocursussen, telkens een ander thema en fototechniek, gevolgd door 5 tentoonstellingen. 

Aalst in de kijker #4 focust op reportagefotografie. De cursisten kozen een thema uit het dagelijks leven van de Aalstenaar en verzamelden daar zo veel mogelijk foto's over. Want elke dag vliegt voorbij. Je gaat werken, er zijn de (klein)kinderen die afgehaald moeten worden, misschien ga je wandelen met de hond of lopen in het park, 's avonds nog vlug naar de bibliotheek of wat boodschappen doen... En zo gaat elke dag voorbij als een gevecht tegen de klok. Niets bijzonders? Toch wel. Dat valt pas op als je de foto's uit deze reportages ziet. Meer info over de cursus.

Concept en begeleiding: Vera Cammaer

Evenement info

Organisatie De Werf
Toegang Rolstoelgebruikers
Locatie

De Werf: expo +1
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenen

De Werf: expo +1
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenenBrochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bestel een taxirit

Bestel een taxirit

Mobiliteitsproblemen? Laat je rijden van en naar De Werf!

Meer info

Webdesign door Lavagraphics