Aalst in de kijker #2

Expo Staatsieportretten - portretfotografie

za 15 dec > zo 17 feb 2019
Aalst in de kijker #2 - Expo staatsieportretten - portretfotografie (foto: Peggy Van meensel) Aalst in de kijker #2 - Expo staatsieportretten - portretfotografie (foto: Peggy Van meensel)

Deze expo maakt deel uit van het project 'Aalst in de kijker': 5 fotocursussen, telkens een ander thema en fototechniek, gevolgd door 5 tentoonstellingen. 

Aalst in de kijker #2 draait rond portretfotografie, meer bepaald over staatsieportretten. Dat zijn heel specifieke portretten waarbij elk detail vastligt. De cursisten bouwden een echte fotostrudio in De Werf met lampen, achtergronden en speciale attributen. Voor hun lenzen stonden geen prominenten, maar mensen uit Aalst die een staatsieportret verdienen: vrijwilligers, goede karakters, mensen die een kleine of grote heldendaad verrichtten... Deze helden verdienen tijdens de expo een levensgroot portret. Meer info over de cursus.

Concept en begeleiding: Vera Cammaer

Evenement info

Organisatie De Werf
Toegang Rolstoelgebruikers
Locatie

De Werf: expo +1
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenen

De Werf: expo +1
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenenBrochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bestel een taxirit

Bestel een taxirit

Mobiliteitsproblemen? Laat je rijden van en naar De Werf!

Meer info

Webdesign door Lavagraphics