Archief: Het ontbijt vroeger en nu

Culinaire erfgoedlezing

zo 25 nov 2012 // 9:00 > 10:00
Eddie Niesten Archief Eddie Niesten

Om de Week van de Smaak aangenaam af te sluiten, kan je in ’t Gasthuys - Stedelijk Museum aanschuiven aan de gastentafel voor een boeiende uiteenzetting over het ontbijt vroeger en nu.

Bij een lekker ontbijt vertelt prof. Eddie Niesten (Centrum voor Agrarische Geschiedenis, KU Leuven) over thema’s als: het ontbijt in de stad en op het platteland; de veranderende samenstelling van het eerste dagmaal; koffie, cichorei, chocomelk en zelfs... jenever; brood en koeken; de ‘nieuwste’ trends (snel en zoet); brunchen; ontbijten thuis en elders; het gezonde credo.

Evenement info

Organisatie 't Gasthuys - Stedelijk Museum
De Werf
Toegang Rolstoelgebruikers
Locatie

't Gasthuys - Stedelijk Museum Aalst: Hoofdzaal
Oude Vismarkt 13, 9300 Aalst

Route berekenen

Kortingen:
6 euro (-12 jaar)
2,50 euro (UiTPAS aan kansentarief)
Prijzen met ontbijt inbegrepen

www.keukenhistoriestafelpraat.be

Kortingen:
6 euro (-12 jaar)
2,50 euro (UiTPAS aan kansentarief)
Prijzen met ontbijt inbegrepen

www.keukenhistoriestafelpraat.be

't Gasthuys - Stedelijk Museum Aalst: Hoofdzaal
Oude Vismarkt 13, 9300 Aalst

Route berekenen



Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Ontdek onze brochures online en zorg ervoor dat ze in de toekomst gratis in je bus vallen.

Meer weten?

Inschrijven op de nieuwsbrief

Inschrijven op onze nieuwsbrief of informatie ontvangen over de lastminutetickets?

Schrijf je in

Webdesign door Lavagraphics