Uitverkocht

Archief: Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers, Lucas Van den Eynde

Hells Bells

wo 21 mrt 2018 // 20:00 > 21:30
Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers, Lucas Van den Eynde - Hells Bells (foto: Bert Huysentruyt) Archief Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers, Lucas Van den Eynde - Hells Bells (foto: Bert Huysentruyt)

Gerrie, Werner, Geert en Freddy zien hun grijze bestaan wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf. In hun repetitiekot zijn ze de rocksterren die ze zouden willen zijn. Al jaren willen ze die ultieme plaat opnemen. Het platspelen van festivalweides is enkel nog een kwestie van tijd. Wanneer hun bedrijf de deuren sluit, stapelen de problemen zich op en bang… daar is ze weer: de plaat. Als werklozen gaan ze eindelijk hun jarenlange droom realiseren. Maar eerst moeten ze geld verdienen met een commerciële kerstsingle, hun heilige geloofwaardigheid opofferen en commercieel plat op de buik gaan. Met het geld dat binnenstroomt,  kopen ze de vrijheid om eindelijk hun droom te realiseren.

Scoort 'Hells Bells' een kersthit? 

Handen gaan de lucht in, kerststallen worden plots zeer levendig, meterslange polonaises zetten zich in en schoonmoeders schenken spontaan cognac bij waar G.L.O.R.I.A. van de Jingle Bells door de boxen knalt! Een kerstnummer met ballen en een riff vetter dan de gemiddelde foie gras slingert je regelrecht in nooit eerder bereikte kerstsferen. Een nieuwe kersthit is geboren! Althans, dat is de bedoeling …

In hun repetitiekot zijn de Hells Bells gedurende twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Buiten de vier met eierendozen geïsoleerde muren, zijn Gerrie, Werner, Geert en Freddy echter vier midlifers. Ze fantaseren al jaren over het opnemen van die ultieme metalplaat waarmee ze gaan doorbreken en het platspelen van festivalweides enkel nog maar een kwestie is van tijd. Maar ze hebben het geld niet. Plots zien ze het licht: ze gaan een kerstsingle maken! Voor één keer gaan de Hells Bells hun heilige geloofwaardigheid opofferen en commercieel plat op hun buik gaan. Ze veranderen Hells Bells voor gelegenheid in Jingle Bells en trekken in Kerstmanpak naar een kerstmarkt om een bijhorende clip op te nemen. Met het geld dat binnenkomt, kopen ze de vrijheid om te doen wat ze echt willen: de ultieme hardrockplaat maken.

Het resultaat van deze wilde plannen kan je hier zien.

Of de Hells Bells ook effectief in hun opzet lukken, hangt dus voor een groot stuk van jou af! Daarom: speel het nummer zo grijs mogelijk en realiseer mee de droom van de Hells Bells! De volledige wei van Graspop zal jou dankbaar zijn!

Evenement info

Artiesten Lucas Van den Eynde
Organisatie De Werf
Toegang RingleidingRolstoelgebruikers
Locatie

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenen

Abonnementen:

16,50 euro (grootkeuze-abo.)
18,70 euro (kleinkeuze-abo.)
13,20 euro (jongeren-abo.)

Kortingen:
16,50 euro (-26)
19,80 euro (55+, groepen)
16,50 euro (scholenkorting)
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

productie: Jimmenas vzw

  Bevestig aanwezigheid

Abonnementen:

16,50 euro (grootkeuze-abo.)
18,70 euro (kleinkeuze-abo.)
13,20 euro (jongeren-abo.)

Kortingen:
16,50 euro (-26)
19,80 euro (55+, groepen)
16,50 euro (scholenkorting)
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

productie: Jimmenas vzw

  Bevestig aanwezigheid

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenen



Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics