Archief: Arnout Van Den Bossche

Burn-out voor beginners

wo 25 okt 2017 // 20:00 > 21:20
Arnout Van Den Bossche - Burn-out voor beginners (foto: Filip Naudts) Archief Arnout Van Den Bossche - Burn-out voor beginners (foto: Filip Naudts)

Maak kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen ‘meer komedie moest spelen dan op het podium’. Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je tips om te overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout: "Ik wil aantonen dat humor en zelfrelativering op het werk heel belangrijk zijn om het vol te houden. En het werkt, want na mijn try-out optredens komen mensen mij bedanken omdat ze nog eens goed hebben kunnen lachen met hun dagelijkse ellende op het werk."

Hou je niet van platte of schofferende humor maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met interactieve en herkenbare observatiehumor waaraan je samen met je vrienden en collega’s nog vaak zal terugdenken.

Eind september verschijnt Arnouts gelijknamige boek 'Burn-out voor Beginners'. Je kan het alvast reserveren.

In de pers

‘Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring.’ (De Standaard ***)

‘Ik bied een lichtvoetig alternatief voor de psychologen, apps en websites. Want met ernst alleen geraken we er niet.’ (De Tijd)

‘Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.’ (Het Nieuwsblad ***)

‘Met zijn nieuwe voorstelling Burn-out voor beginners raakt Arnout Van den Bossche een maatschappelijk probleem aan dat ook zijn eigen leven beheerste.’ (Focus Knack)

‘Ik wil weer speelsheid aanreiken.’ (Kanaal Z, in Z-Expert)

Over Arnout

Voor Arnout comedian werd, heeft hij meer dan tien jaar als ingenieur gewerkt voor verschillende bedrijven. Daar heeft hij gezien hoe absurde regeltjes en oneindige vergaderingen werknemers knettergek kunnen maken. In 2009 won Arnout Humo's Comedy Cup en daarna was hij jarenlang fulltime op tour met zijn zaalshow "De Relatiefluisteraar". Het succes van deze voorstelling leidde ertoe dat Arnout zelf een inzinking nabij was. Meer info hierover en over zijn nieuwe voorstelling die daaruit voortvloeide, vind je hier.

Sinds november 2016 trekt Arnout opnieuw door de Benelux met zijn kersverse zaalshow “Burn-out voor Beginners”. Een brandend actueel thema dat hij op een persoonlijke en subtiele manier aanpakt. Heel wat shows waren razendsnel uitverkocht.

Na de show, ook het boek ‘Burn-out voor Beginners’. Wij krijgen alvast een kleine teaser van het boek te zien!

Evenement info

Artiesten Arnout Van den Bossche
Organisatie De Werf
Toegang RingleidingRolstoelgebruikers
Locatie

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenen

Abonnementen:

13,50 euro (grootkeuze-abo.)
15,30 euro (kleinkeuze-abo.)
10,80 euro (jongeren-abo.)

Kortingen:
13,50 euro (-26)
16,20 euro (55+, groepen)
13,50 euro (scholenkorting)
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

Zonder pauze

creatieve input: Christophe Vandecaveye, Dimitri Desmyter, Toon Pauwels, Joost Van Hyfte…

www.arnoutvandenbossche.be

  Bevestig aanwezigheid

Abonnementen:

13,50 euro (grootkeuze-abo.)
15,30 euro (kleinkeuze-abo.)
10,80 euro (jongeren-abo.)

Kortingen:
13,50 euro (-26)
16,20 euro (55+, groepen)
13,50 euro (scholenkorting)
1,50 euro (UiTPAS aan kansentarief, enkel via de balie)

Zonder pauze

creatieve input: Christophe Vandecaveye, Dimitri Desmyter, Toon Pauwels, Joost Van Hyfte…

www.arnoutvandenbossche.be

  Bevestig aanwezigheid

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst

Route berekenenBestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics