School &Co

Inschrijvingen

Hieronder de info over het reserveren voor School & co-initiatieven voor het seizoen 2016-2017. Inschrijven kan enkel via de inschrijvingsformulieren (max. 20 evenementen per inschrijving):

Je kan de formulieren raadplegen en invullen. Het doorsturen van je inschrijving kan pas stipt op de bovenstaande tijdstippen.
We raden je absoluut aan tijdens het invullen geen gebruik te maken van de rechtermuisknop of het scrollwieltje van je computermuis. Dit kan problemen geven bij het kiezen van je gewenste voorstelling of bij controles op verplicht in te vullen velden.

Opgelet:
- Voor avondvoorstellingen en de Theaterbox gelden andere inschrijvingsvoorwaarden.
Voor rondleidingen in De Werf, neem contact op met christophe.roeland@aalst.be

Nog geen schoolbrochure? Je kan ze ook hier online bekijken.

Indien je nog vragen of opmerkingen hebt over je inschrijving, stuur dan een antwoord op de e-mail met je inschrijvingsinfo. Deze e-mail komt automatisch terecht bij schoolenco@aalst.be (verander bij het replyen dit e-mailadres niet, het is correct).

Hou rekening met het volgende:

De inschrijvingen:

Alle inschrijvingen behandelen we in volgorde van ontvangst. Inschrijvingen die ons bereiken voor de opgegeven inschrijvingsdata en -uren verwerken we niet. Controleer of de klok van je computer correct staat en zorg dat je browser up-to-date is. Je zal bij de laatste stap van je inschrijving een aftelklok zien bij de start van de inschrijving. Op het moment dat inschrijven mag, krijg je een 'verzend'-knop te zien.

Na het versturen van het formulier krijg je een bevestiging via e-mail van het ontvangen van de inschrijving. Deze e-mail betekent niet dat je zeker bent van jouw plaatsen. Het duurt enkele dagen voordat we alles hebben gecontroleerd. Pas dan krijg je via e-mail een definitieve bevestiging van je plaatsen of een mededeling dat de zaal reeds volzet is. Indien mogelijk stellen we alternatieven voor.

Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Aanwezigheid van de leerlingen:

Wijzigt na de inschrijving het leerlingenaantal, breng ons dan daarvan zo snel mogelijk op de hoogte via schoolenco@aalst.be.

Bij gewettigde afwezigheid door ziekte hoeven leerlingen niet te betalen, voor zover het aantal afwezigen redelijk blijft. Als het aantal onbezette plaatsen meer dan 10% van de gereserveerde plaatsen bedraagt, rekenen we toch 90% van het totaal aantal voorbehouden zitjes aan. Begeleidende leerkrachten hebben bij schoolvoorstellingen steeds gratis toegang.

Om artistieke of pedagogische redenen leggen de gezelschappen vaak een publieksbeperking op. Een voorstelling kan dus wel degelijk uitverkocht zijn, ook al zit de zaal niet helemaal vol.
Een productie wordt minimum één keer, maar meestal meer dan eens gespeeld. Extra voorstellingen gaan echter pas door als er voldoende leerlingen ingeschreven zijn. Tot zolang plaatsen we je leerlingen op een wachtlijst.

Wil je annuleren?

Dit moet altijd schriftelijk gebeuren. Annuleren is niet meer mogelijk na bevestiging van de inschrijving door ons, op dat moment is de inschrijving definitief. Kan je toch niet naar de voorstelling komen, dan zal je een factuur ontvangen voor de gereserveerde plaatsen. Reden hiervoor is dat het voor ons quasi onmogelijk is om weggevallen groepen in de loop van het schooljaar te vervangen.

Annulering door De Werf van een voorstelling? Heel zelden moeten we om redenen buiten onze wil (ziekte van een acteur, een technisch probleem…), een voorstelling afgelasten. In dat geval verwittigen we iedereen zo snel mogelijk. Eventuele onkosten (bv. busvervoer) kunnen onmogelijk op De Werf verhaald worden.

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics