Praktische info

Losse Tickets

Onze seizoensbrochure

Bekijk hier onze seizoensbrochure online. Via deze brochure kan je ook tickets kopen of video's bekijken.

 

Koop hier je ticket(s) (2016-2017):

Koop tickets

 

Online reserveren

Losse tickets voor het nieuwe seizoen (2016-2017) zijn beschikbaar vanaf zaterdag 25 juni 2016, vanaf 9u stipt.
Dit kan via de evenementen in de agenda. Via de knop 'Koop tickets' hier links op het scherm zie je een lijst van alle voorstellingen (knop wordt vlak voor start ticketverkoop geplaatst). Lees wat verder voor het overzicht van de andere manieren van reservatie.

Cursussen & workshops najaar 2016

De inschrijvingen voor cursussen en workshops van het najaar 2016 starten op woensdag 24 augustus 2016 om 9 uur, tenzij bij de cursus anders vermeld staat. Voor cursussen waarvoor De Werf de tickets niet verkoopt, kan je al rechtstreeks bij de samenwerkende organisatie inschrijven.

Enkele tips bij een online bestelling:

 • Je kan online maximaal 8 losse tickets per voorstelling bestellen.
 • Bij ieder evenement met genummerde plaatsen krijg je het zaalplan te zien met je zitplaatsen. Je kan deze wijzigen, maar je bent wel verplicht aan te sluiten. Een stoel vrijlaten is niet mogelijk.
 • Je plaatsen blijven gereserveerd zolang je werkt aan je online reservatie. Als je 15 minuten lang geen tickets toevoegt aan je bestelling, wordt je sessie gestopt.
 • je kan je tickets thuis gratis afprinten of tegen betaling afhalen aan onze balie (0,50 euro per ticket). Om de tickets op te sturen rekenen wij 2 euro portkosten aan.
 • Na afronden van je bestelling kan je kiezen voor:
  > onmiddellijke betaling via kredietkaart. Je ontvangt dan direct een e-mail met de tickets die je kan afprinten als je dat wenst.
  > betaling via overschrijving. Je krijgt een e-mail met alle betalingsinfo, daarna betaal je best zo snel mogelijk. Je bestelling wordt helaas automatisch verwijderd indien we de betaling niet ontvangen hebben binnen de tien kalenderdagen. De verwerking van een overschrijving duurt enkele dagen.
  > betaling aan de balie. Bij deze keuze moet de betaling ook binnen de tien kalenderdagen gebeuren, anders wordt je bestelling verwijderd. Aan de balie kan je cash betalen, met bancontact, kredietkaart en cultuurcheques. Kijk hier voor de openingsuren.
 • Opgelet: na tien dagen worden niet betaalde reservaties automatisch gewist. Om alle geschillen betreffende betalingstermijnen te vermijden, willen we je aandacht vestigen op de datum die vermeld wordt op onze betalingsuitnodigingen. Hierop staat een ‘uiterste datum ontvangst betaling of vervaldatum’ aangegeven: dit is de datum waarop het verschuldigde bedrag op de vermelde rekening moet staan. Zorg er dus voor dat je jouw betaling tijdig uitvoert en hou hierbij rekening met de sluitingsdagen van banken. 
 • Opgelet: faxen of gewone e-mails aanvaarden we niet als reservatie van tickets.

Tips voor rolstoelgebruikers en strippenkaarthouders:

 • Rolstoelgebruikers
  We voorzien twee rolstoelplaatsen met goede zichtbaarheid voor voorstellingen georganiseerd door De Werf. Tickets voor rolstoelgebruikers (en hun begeleiders) kan je niet reserveren via de website, wel telefonisch (053 72 38 11) of aan de balie en dit vanaf de start van de abonnementen- en de losse ticketverkoop.
 • Strippenkaart
  Dit is de meest voordelige manier om familievoorstellingen bij te wonen. Je betaalt 48 euro voor een kaart met 6 strippen (8 euro per strip). Deze strippen zijn geldig bij de meeste familievoorstellingen van De Werf. Een strippenkaart heeft geen vervaldatum. Je kan de strippen gebruiken voor zowel volwassenen als kinderen. De regel is 1 strip = 1 ticket.
  Opgelet: als je tickets wenst te kopen met een strippenkaart, moet je ze op voorhand aankopen en betalen. Dit kan online en aan de balie.

 

Andere mogelijkheden van reservatie

Via telefoon Per post Aan de balie
+32 (0)53 72 38 11 Molenstraat 51, 9300 Aalst Molenstraat 51, 9300 Aalst
Op za 25/6 van 9 tot 13u45 - 
Bekijk de openingsuren
via bestelformulier in brochure
(verwerkt vanaf ma 29/6!)
Op za 25/6 van 9 tot 13u45 - 
Bekijk de openingsuren

 

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics