Praktische info

Locatie & route

Lees hier hoe je best De Werf kan bereiken. Kom je met de auto? Lees dan ook zeker de info over het parkeren. Kom zeker op tijd, het uur dat bij de evenementen staat is telkens het startuur. De deuren gaan kort voor dit tijdstip open.

Artiest, technisch medewerker of leverancier van goederen? Je wil leveren aan of je moet optreden in De Werf? Bekijk onze technische info met uitleg over hoe de laad/losplaats van De Werf te bereiken.

Molenstraat 51, 9300 Aalst

Openbaar vervoer

Het Statieplein ligt op slechts een 6 à 7 minuten wandelen van De Werf. Steek het plein over en neem links de Albert Liènartstraat en volg de Graanmarkt en Zwarte Zusterstraat. Linksaf vind je de Molenstraat.

Plan je bus trip Plan je trein trip

Opgelet: in het stadscentrum en op de invalswegen van Aalst zijn er verschillende werken bezig. Hou tijdens spitsuren rekening met erg druk verkeer. Vertrek dus op tijd.

Auto

Vanaf E40 Oostende - Brussel: afrit Aalst. Vanaf rond punt signalisatie ‘CC De Werf ’ volgen: Parklaan - Burgemeestersplein - De Gheeststraat. Aan rode lichten linksaf: Alfred Nichelsstraat. Rechts meedraaien: Burchtstraat, deze straat volgen tot aan Werf(plein) met linksaf de Molenstraat.

Vanuit richting Antwerpen/Dendermonde/N41: Dendermondsesteenweg – Esplanadeplein. Linksaf: Esplanadestraat – Aan de lichten rechtdoor: Vaartstraat. Aan Werf(plein): rechtsaf en nogmaals rechtsaf (het plein verlaten) om de Molenstraat te bereiken.

Bereken je route

 

Parkeren in de buurt*

Parkeergelegenheid is schaars in de buurt van het cultuurcentrum. Vooral bij uitverkochte voorstellingen kan het zoeken naar een parkeerplaats de zenuwen op de proef stellen. Op tijd komen is dus aangewezen.

Tip: op de website van de stad Aalst staat een folder met uitgebreide info over alle parkings in Aalst.

Parking Postsite

VINCI PARK

Snel en comfortabel parkeren is mogelijk in Parking Postsite (ingang in Vaartstraat 18 te Aalst), gelegen op 3 à 4 minuten wandelafstand (250m) van De Werf. Meer info over deze parking op de website van parkeerbedrijf Indigo.
Werfklanten kunnen hier tijdens deelname aan een Werfactiviteit aan verminderd tarief parkeren. Valideer als Werfklant je parkeerticket aan de balie van De Werf en betaal slechts 2 euro voor je parkeerplaats.
Opgelet: aangezien je de eerste 15 minuten gratis parkeert, kan je pas valideren na 15 minuten. 

Alternatieven

  • parking De Burcht (in de Burchtstraat, op 5 à 6 min wandelen)
  • parking Keizershallen (achteraan de Beekveldstraat, 12 min. wandelen)
  • Kroonparking (Zonnestraat, 10 min.)
  • parking Houtmarkt (10 min.)
  • parking Ridderstraat (10 min.)
  • pendelparking (achter het station, betalen enkel met bankkaart, 10 min.)
  • het Esplanadeplein (7 min.)
  • in de Peperstraat (7 min.)

Aan de overkant van de Dender

  • het Hoveniersplein (6 min.).

* Op politiebevel en om veiligheidsredenen is parkeren achter het cultuurcentrum (Onderwijsstraat) niet toegelaten. De boetes zijn zwaar en de controles heel frequent.

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Ontdek onze brochures online en zorg ervoor dat ze in de toekomst gratis in je bus vallen.

Meer weten?

Inschrijven op de nieuwsbrief

Inschrijven op onze nieuwsbrief of informatie ontvangen over de lastminutetickets?

Schrijf je in

Webdesign door Lavagraphics